Sztárok

Rajongója akarta leszúrni Tóth Andit

Halálra rémült az énekesnő, amikor őrült zaklatója az öltözője előtt várta.

Tóth Andi először a Borsnak elevenítette fel azt a hátborzongató esetet, ami kísértetiesen hasonlít Pásztor Anna kálváriájához. Az X-Faktor után egy évvel a fiatal énekesnőnek egy középkorú férfi mindennap írogatott a közösségi oldalon, majd idővel fenyegetőzésbe csapott át, miután kiderült, hogy az énekesnő egy zenész kollégájával alkot egy párt.

Azzal fenyegetőzött, hogy megöl. Megírta, hogy a következő héten az ő lakhelyén koncertezem, és ő ott fog állni a tömegben, és le fog szúrni. Nagyon ijesztő volt” – mondta el az évek óta epilepsziás rohamokkal küzdő Tóth Andi, akinek kérésére a rendezők azonnal megnövelték a biztonsági őrök számát.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Tényleg ott volt a nézőtéren. Kiszúrtam, és farkasszemet néztem vele a színpadról. A vér is megfagyott bennem, de erőt vettem magamon, és csak annyit jeleztem a stábnak, hogy ma nem kerülnék közel a közönséghez” – emlékezett vissza az X-Faktor-győztes, akit ennek ellenére a koncert után mégis megtalált az őrült zaklató. „Azonnal szóltam, hogy vigyék el, körbevettek az őrök és a sofőröm, így nem történt baj” – elevenítette fel a történteket Tóth Andi, aki azóta sem tudja, tényleg volt-e a férfinál kés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top