Sztárok

Ilyen volt Cseke Katinka régen, amikor a Jóban Rosszban sztárja lett

Pénteken utoljára láthattuk Cseke Katinkát a Jóban Rosszban sorozatban, és ezzel egy tizenegy éves történet végére tett pontot. Nosztalgiából megnéztük a kezdeteket.

Cseke Katinka úgy döntött, hogy tizenegy év után otthagyja a Jóban Rosszban sorozatot. Amikor ez kiderült, sok száz rajongója írt elkeseredetten, ami meglepte Katinkát, mert nem hitte, hogy a nagyszájú karaktere ennyire kedvelt. Mielőtt felmondott, azt tisztázta a producerekkel, hogy a Bodolai család nem szűnik meg az ő távozásával. 

„Én a következőt mondtam: »Bandi, húsz éve vagyunk együtt, végre csajozhatsz! elment a házisárkány, a kiabáló asszony.«”

Katinka a Mokkában azt mondta, szerint a sorozat meglesz nélküle, de a forgatókönyvírók nem tartják kizártnak, hogy egyszer még felbukkan a Jóban Rosszban-ban, ezért a karakterének hagytak lehetőséget a visszatérésre.

„Körülbelül egy évvel ezelőtt nagyon komoly változás indult bennem. 37 éves voltam, amikor elkezdtem ezt a sorozatot csinálni, és most 48 vagyok. Azt mondják, hogy hétévente az egész sejtrendszerünk lecserélődik. De annyi minden történt tizenegy év alatt, hogy én azt érzem, annyira megváltoztam, hogy elkezdett egy picit Böbe eluralkodni rajtam. Tudom, hogy ez furán hangzik, de elkezdtek a nézők csak ezzel azonosítani, ezzel a hangos, vircsaftos asszonysággal. Azt gondolom, hogy amikor én elvégeztem a Színművészeti Egyetemet, és kaptam egy diplomát, akkor én azért végeztem el az egyetemet, hogy nagyon sok karaktert játszhassak, és szerintem bennem sokkal több minden van.”

Cseke Katinka a Mokkában is mesélt a távozásáról

Nem feledkezett meg a színésznő arról sem, hogy mennyi mindent köszönhet Böbének. Például, hogy 2013-ban megnyerte Kökény Attilával a Nagy Duettet, vagy mondjuk sosem hívták volna az Ázsia Expresszbe. Mostantól pedig szeretne filmekben szerepelni, színházban úgy színpadra állni, hogy nem kell „lejátszania” Böbét, mielőtt Csehov-hősnőként mutatná meg magát, és szeretne gyerekekkel foglalkozni. Tervei közt szerepel egy színiiskola is, amely nem színészképző lenne, hanem a blokkoldás, személyiségfejlesztés irányába mozdulna. 

„Még emlékszem, amikor felkértek, az egy nagyon meghatározó időszak volt az életemben, mert akkor ment el a férjem, és egyedül maradtam egy kétéves kislánnyal, és tulajdonképpen úgy egy picit a semmi földjén álltam. És egyszer csak jött ez a lehetőség, és a világ legboldogabb embere voltam. ”

A nosztalgia jegyében múltidéző jelleggel összeszedtünk néhány képet is Cseke Katinkáról, nem csak ezt a videót:

Mindez pedig csak ízelítő a kezdetek kezdetéről. Na meg egy friss fotót is betettünk a színésznőről, csak a rend kedvéért, hiszen az elmúlt egy évben bámulatosan átalakult Cseke Katinka alakja is, és a 25 kilós fogyás megváltoztatta a gondolkodását is. 

Megnézem
Összes kép (13)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top