nlc.hu
Sztárok

Létay Dóra napjainkban

Így él ma a Jóban Rosszban egykori színésznője, Létay Dóra

Szeptember 4-én, azaz éppen ma ünnepli 53. születésnapját Létay Dóra.

Létay Dóra 2005–2009 között alakította dr. Pongrácz Réka szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban. A színésznő tinédzserkora óta színpadon van, 1993-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Az elmúlt évtizedekben több tucat színházi szerepben láthatta a közönség, de feltűnt tévé- és játékfilmekben, illetve szinkronszínészként is sikeres, ő kölcsönözte a hangját többek között a Szex és New York Samanthájának is. 

2010-ben kötött házasságot Józsa Imre színművésszel, akitől két évvel később megszületett a kislánya, Emma. A házaspár 2014-ben vált el.

Létay Dóra

Létay Dóra a Jóban Rosszban sorozatban (Fotó: press.tv2.hu TV2)

A színésznő hosszú idő után 2019-ben tért vissza a képernyőre a Mintaapák című sorozatban, ahol egy párterapeutát alakított. 

Létay Dóra mint azt a terepsport.hu-nak a közelmúltban adott interjújában elárulta: jelenleg szabadúszó, az RS9 Színházban a Toprongyozó című darabban, illetve a Veres1Színház  Acélmagnóliák című előadásaiban látható.

„A Jóban Rosszban alatt megtanultam, milyen öt éven át formában maradni, nem csupán kampányszerűen felkészülni egy-egy szerepre, hanem folyamatosan kondícióban lenni testileg, mentálisan egyaránt. Réka doktornő nem hízhatott el, de új frizurát sem vágathatott önkényesen. Mindennap szöveget tanulni, hajnalban kelni, este még előadásra rohanni: óriási állóképességet és fegyelmezettséget kíván. Ma néha nem is értem, hogy bírtam erővel, de valójában hiányzik az a fajta leterhelés, ami a színészi és a privát energiáimat egyensúlyba hozza” – nyilatkozta a sportmagazinnak. 

A színésznő ma ünnepli az 53. születésnapját, ám jó pár évet letagadhat a korából. Az alábbi galériában megnézheted: szinte alig változott valamit az elmúlt két évtizedben.

Létay Dóra
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top