nlc.hu
Baba

Kislányával pózol közösen Létay Dóra

Már ilyen nagy Létay Dóra kislánya! A színésznő 41 évesen szülte Emmát

Az 5 évvel ezelőtt elhunyt Józsa Imrétől született gyereke már 9 és fél éves.

Létay DóraBEST magazinnak adott interjúban elárulta, hogy nagyon várta, hogy anya legyen, de ez nagyon sokáig nem jött össze. „Amikor tudtam, hogy várandós vagyok, rögtön kiiratkoztam az összes szerepemből, élvezni akartam a terhességem minden percét” – mesélte a Jóban Rosszban című sorozat egykori Pongrácz doktornője, akinek már 9 és fél éves a kislánya.

Létay Dóra

Létay Dórának sikert és ismertséget hozott a Jóban Rosszban sorozat (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

A Jászai- és Domján Edit-díjas színésznő arról is beszélt, hogy Emmában annak ellenére is élénkén él az édesapja, Józsa Imre, hogy 4 és fél éves volt, amikor meghalt

Létay Dóra

Létay Dóra és kislánya, Emma (Forrás: BEST magazin – címlap)

„Imre már nagyon beteg volt, fájdalmai voltak, alig tudott beszállni az autójába, de még akkor is, erején felül is játszott Emmával. Emiatt a gyerek sokáig azzal vádolta magát, hogy miatta halt meg az édesapja. Elmagyarázni egy 4 és fél évesnek, hogy ennek köze nincs az apukája halálához, képtelenség” – mondta Létay Dóra, aki azt is elárulta, hogy természetfotós szeretne lenne a kislánya. „Nagyon jó szeme van, nagyon jó megfigyelő” – tette hozzá.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Még több friss sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top