Sztárok

Elhunyt az Irigy Hónaljmirigy tagja, Ambrus Zoltán

A szomorú hírt a zenekar a közösségi oldalán osztotta meg.

Hosszan tartó betegség után elhunyt az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja, Ambrus Zoltánírja a Blikk. A zenekar a közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt.

Fotó: Smagpictures.com / Mihály Samu Gálos

Nyugodj békében Zoli! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a mai napon életének 54. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja. Nincsenek szavaink, csak a mérhetetlen fájdalom és a gyász. A család kérésére további információt nem kívánunk közölni, ezért kérünk mindenkit – elsősorban a média munkatársait –, hogy ezt tartsák tiszteletben! Köszönjük a megértést!olvasható az együttes Facebook-oldalán.

Ambrus Zoltán az Irigy Hónaljmirigy alapító tagjai közé tartozik, a kezdetektől a zenekarban volt. Karrierje akkor tört meg, amikor 2005-ben súlyos autóbalesetet szenvedett. A balesete után súlyos koponyasérüléséből felépülő zenész nehezen állt talpra: karrierje derékba tört, a házassága is zátonyra futott, a válás miatt pedig a gödi házát is el kellett adnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top