Sztárok

Legjobb barátja mesél Ambrus Zoltán utolsó hónapjairól

Ambrus Zoltánnak mindene megvolt, de egy autóbaleset kettétörte az életét – a BEST hasábjain egy barát emlékezik rá.

Bár régóta betegeskedett, mégis mindenkit meglepett és sokkolt Ambrus Zoltán halála, aki csupán 53 éves volt. A hír másnapján az Irigy Hónaljmirigy több tagja is nosztalgiázott a zenésszel kapcsolatban, sokan gyászolják. Az együttes alapítótagjának utolsó napjairól a legjobb barátja, Harkó Levente mesélt a BEST-nek.

Fotó: Smagpictures.com / Mihály Samu Gálos

Mint kiderült, bár az alkalmi munkák gyakorlatilag az összes szabadidejét felemésztették, egy percre sem tette le a gitárt. Új dalokat írt, szorgalmasan készült a visszatérésre. A legjobb barát azt is elárulta, a gyerekeivel jó kapcsolatot ápolt a zenész. „Imádta az életet, a gyerekeivel is nagyon jó volt a kapcsolata. A fia, Gábor (26) Hollandiából tért haza nemrég, Amerikában dolgozó Nóri (23) lánya pedig telefonon értesült a tragédiáról. Vasárnap este hívott Gábor a kórházból, hogy Zoli nincs többé… Rettenetesen fáj, a legjobb barátomat veszítettem el. Gábor még májusban vett nekünk ajándékba jegyet egy júniusi Toto-koncertre, de a barátom akkor már kórházban feküdt, és nélküle nem akartam elmenni.”

További részletekért keresd a BEST magazint

A BEST magazinnak mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top