Sztárok

Remek formában van az 51 éves Illényi Katica

Illényi Katica 51 esztendősen akár 10 évet is letagadhatna – elárulta, mi a titka.

Magyarország Érdemes Művésze egy különleges zenei műsorral lép a közönség elé július 15-én a Vajdahunyadvárban. Nyár, tangó, szerelem címen a zenetörténet legszebb tangóit élvezhetjük flamenco táncos sztárvendég kíséretében. Ahogyan Illényi Katica korábban mesélte, a színpadon sokkal többet mer elmondani magáról, de az is sokat elárul róla, milyen intenzitással készül egy-egy műsorra. Többek között megcsodálhatjuk Illényi Katica szépségét, ami 51 éves korára sem kopott meg. Elárulta nekünk, hogyan tartja formában magát. 

Illényi Katica (Fotó: IKP)

„Most a Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál Tango koncertemre készülök. Egy-egy ilyen fellépés előtt még többet mozgok, hogy jó formában tudjak színpadra lépni. A tangó egyébként egy csodálatos találkozása a mozgásnak és a művészetnek nálam. Amikor ezzel a stílussal elkezdtem foglalkozni mélyebben, tangó táncórákat is vettem. Az volt a célom, hogy jobban megértsem a műfaj lényegét: a benne rejlő visszafojtott erotikát és a férfi és nő egyé válását a zenében. Bizalom és szenvedély, számomra a tangó maga a csoda” – részletezte legújabb szenvedélyét a művésznő, aki remek formában van. Az 51 éves Katica mesélt nekünk arról is, mennyit tesz azért, hogy megőrizze az alakját. 

Illényi Katica a Hot jóga szerelmese (Fotó: IKP)

„Kozmetikumokat egyáltalán nem használok. Nagyon sok a feladatom, jó, ha egy évben egyszer eljutok kozmetikushoz. Közel két évtizede vegetáriánus vagyok, nem iszom alkoholt, nem dohányzom, és a sport gyakorlatilag nélkülözhetetlen az életemben. Rájöttem, hogy a megfelelő energiaszintemhez akár még a gyakorlás rovására is időt kell szakítanom a mozgásra. Hot jógázom, ami azt jelenti, hogy 38 fokban csináljuk; mozgás és méregtelenítés egyben. Emellett hetente kétszer személyi edzővel végzek saját testsúlyos tornagyakorlatokat. Ez nagyon kemény, a végére totál kifáradok fizikailag, amire szükségem is van az ülő szellemi munka, a folyamatos gyakorlás mellett.”

Fotó: IKP/Illényi Katica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top