Sztárok

Nem Bogdányi Titanilla van a meztelen fotókon

Jól kijátszották Bogdányi Titanillát – egy erotikus tartalmakat gyártó oldalon látta meg a nevét.

A Jóban Rosszban sztárja, Bogdányi Titanilla nem a legjobb napjait éli. Illegálisan működő, felnőtt-tartalmakkal teli oldal tett ki egy fiatal nőről meztelen képeket, és azt állították, hogy a rajtuk szereplő nő Bogdányi Titanilla – írja a Bors. A szinkronszínészt egyből figyelmeztették a barátai, aki a közösségi oldalán reagált a fotókra.

Nem Bogdányi Titanilla látható az erotikus képeken. Fotó: Instagram

„Nagyon aranyosan többen jeleztétek nekem, hogy az egyik internetes szennyoldal kirakott egy lányról meztelen képeket és azt írta, hogy én vagyok látható rajtuk. Ehhez gyalázkodó szövegeket is írt. Természetesen a vak is láthatja, hogy az NEM ÉN VAGYOK. Belinkelte hozzá a Facebook- és Instagram-oldalamat, amivel kapufát is lőtt a szánalmas rágalmazásával, hiszen egyből bebizonyosodik, ha megnézitek az oldalakat, hogy az a szegény lány nem én vagyok. Hihetetlen, hogy a »me too-mozgalom« korában működhet még egy ennyire aljas, undorító, rágalmazó oldal! Már megtettem a szükséges jogi lépéseket! Így is túl sok szót fecséreltem erre a gusztustalan bandára… Nagyon köszönöm nektek, hogy ennyien szerettek és rögtön szóltatok nekem, hogy minél előbb tudjak reagálni erre” – írta Bogdányi Titanilla a Facebook-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top