Sztárok

Vajna Timi ijesztő fotókkal árulja a Lamborghinijét

Vajna Tímea hónapok óta árulja a Lamborghinijét, de eddig nem talált vevőt – most extrém képekkel próbálja népszerűsíteni az autót.

Vajna Tímea a férje halála után nagyon rossz állapotban volt, szinte alig mozdult ki, emellett pedig rengeteget fogyott, a barátai és a családtagjai aggódtak is érte. Az utóbbi időben egyre jobban van, de még nem heverte ki az elmúlt időszakot. Azért még van mit behoznia, hiszen állítólag ki kell költöznie a házából, és új lakást keresni, ráadásul a Lamborghinijét is árulja, bár eddig nem sok sikerrel. Most a húgával készítettek pár képet, amelyek talán meghozzák a vásárlók kedvét. A fotót nem mutathatjuk meg, de itt megnézheted. 

Fotó: Smagpictures

A két képes galériában az első fotó igencsak szexi lett, a második viszont különösre sikerült. A kommentekből látszik, többen megijedtek, hogy Vajna Tímeának valami baja van, de aztán megnyugtatta a hozzászólókat, hogy ezt a fotót csak azért posztolta, hogy mosolyt csaljon a rajongók arcára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top