Sztárok

Bomba formában van Hosszú Katinka

Hosszú Katinka élete újra egyenesben van: rátalált a szerelem, és a formáját is visszanyerte.

Hosszú Katinka egy fotóval vallotta be, hogy újra szerelmes, a párja pedig nem más, mint az egykori úszó, Gelencsér Máté. Az Iron Lady most mégis inkább az úszásra koncentrál, hiszen a vizes világbajnokság miatt a legjobb formáját kell hoznia. A háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok világklasszis elmondta: a tokiói olimpia főpróbájának tekinti az eseményt.

Hosszú Katinka bomba formában van. Fotó: Scitec

Az idei világbajnokságnak a dél-koreai Kvangdzsu ad otthont, Katinka több számban is favoritként ugrik a medencébe. „Nagyon jól sikerült a felkészülésem. Bízom benne, hogy az elmúlt hónapok kemény munkája meghozza eredményét. A felkészülésem abból a szempontból nem változott, hogy a korábbiakhoz hasonlóan elkötelezetten dolgozom a céljaim eléréséért. Ám most egy szakértői csapat áll mögöttem, gyógytornásszal, erőnléti edzővel, dietetikussal, akik kivétel nélkül rendkívül profi módon teszik hozzá a szaktudásukat a felkészülésemhez. Számomra inspiráló a jelenlétük, az elkötelezettségük, és minden tekintetben érzem a munkájuk hatását. A Scitec Institute-tal például azon dolgozunk, hogy a kimerítő versenyprogramom ellenére mindig tökéletes legyen a regenerációm, valamint az étrendi formaidőzítésem. Edzőmmel kulcsterületnek tartjuk az étkezést. Elmondhatom, hogy sokkal változatosabb lett az étrendem. Korábban éveken át ugyanazt az általános diétát folytattam, amit még az Egyesült Államokból hoztam haza. Általában húst vagy halat fogyasztottam salátával, nulla szénhidrátbevitellel. Most az alapos vizsgálatoknak köszönhetően olyan ételeket is beiktathattunk az étrendembe, amelyeket korábban nem mertem volna. A csapattal közösen megtaláltuk a szervezetemre szabott legjobb étrendet, és azt gondolom, hogy ez a teljesítményem javulásán is érezhető” – hangsúlyozta Hosszú Katinka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top