Sztárok

Janicsák Veca és a férje kapcsolata megváltozott Ázsiában

Éppen a kritikus hetedik évben jár Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel kapcsolata, amelyet a TV2 Ázsia Expressz című műsorában átélt kalandok megváltoztattak. Pedig mindketten azt gondolták, hogy ez a kihívás már nem mutathat nekik újat a másikról.

Éppen hét éve kezdődött Janicsák Veca kapcsolata Ladányi Jancsó Ábellel, akivel két éve házasodtak össze, és bár azt gondolták, ennyi idő után nem tudnak újat mutatni egymásnak, az Ázsia Expressz 2 forgatása óta sok minden változott. 

„Furcsa tapasztalás volt ez. Korábban sokszor felhúztam magam Ábel végtelen türelmén, amit lassúságnak hittem. Képzeljék csak el, én egy tűzről pattant menyecske vagyok, ő viszont mellettem olyan, mint egy svéd turista” – mesélte Janicsák Veca a Story magazinnak. Régi babona, hogy a hetedik év vízválasztó minden kapcsolatban, a megfigyelések szerint ilyenkor sok a változás, és az énekesnő ezzel tökéletesen egyetért.

„Az Ázsia Expressz alatt arra jöttem rá, mennyire szükségem van az ő nyugodtságára. Valójában annyira jól kiegészítjük egymást, hogy ha másképp lenne, már rég elvéreztünk volna.”

Az Ázsia Expressz alapvetően is egy önismereti út, ezt a korábbi széria szereplői is vallják. Janicsák Vecáék sosem teregették ki a magánéletük részleteit, ezért is különleges lesz őket együtt látni. 

„Azt gondolom, hogy a házasság egy nagyon furcsa közösség, amelyben a döntések révén leszünk igazán résztvevők. Sose csináltunk titkot abból, hogy közöttünk is voltak feszültségek. Néha marjuk egymást, és bevallom, főleg én vagyok az, aki időnként hevesebben reagál egy-egy helyzetben, de azért általában tudom, hol a határ. Ennek ellenére Ábel hordja a nadrágot, de alapvetően igyekszünk megtartani az egyensúlyt a kapcsolatunkban.”

Ábel a magazinnak elmondta a saját verzióját is, és arról is beszélt, hogyan látja a feleségét, és milyen anyának tartja. 

A Storynak mesélt Janicsák Veca és a férje a házasságukról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top