nlc.hu
Sztárok

Megszólalt a válásról Ladányi Jancsó Ábel

Megtörte a csendet Janicsák Veca férje, élesen kikelt az énekesnő ellen Ladányi Jancsó Ábel

Kiosztotta a férje a nyilatkozatában Janicsák Vecát.

A napokban derült ki, hogy válik Janicsák Veca és férje – ezt az énekesnő a Glamour magazinnak adott interjúban árulta el, akárcsak azt, hogy méheltávolító műtéten esett át. Ladányi Jancsó Ábel most megtörte csendet; úgy érezte, tisztáznia kell a helyzetet.

Ladányi Jancsó Ábel

Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Azt tartottam volna korrektnek, ha a feleségem tájékoztat a cikk tartalmáról és konzultál velem, mielőtt kijön, ha már úgy érezte, meg kell ezt osztania a világgal. Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videoklipje népszerűsítéséhez, amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk” – fakadt ki a Blikknek.

Elmondása szerint papíron még nem váltak el. Sőt azon is kiakadt, hogy volt párja azt nyilatkozta, hogy kislányukat ő neveli majd. „Szeretném, ha Veca tudomásul venné, hogy a kislányunknak apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki” – jelentette ki a bulvárlapnak Ladányi Jancsó Ábel.

Olvass még Janicsák Vecáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top