Sztárok

Pápai Joci: „Nagyon sokat kellett nélkülöznöm”

Pápai Joci egy évtizedig kifejezetten sikertelennek érezte magát.

Pápai Jocinak nem indult túl zökkenőmentesen a karrierje – írja a Bors.

„Már 2005-től zenéltem, énekeltem, de szinte sohasem hívtak fellépni, egy-két koncertet leszámítva teljesen mellőzve voltam. Egy szerencsém volt, hogy szerző és dalszövegíró is vagyok, így a jogdíjak segítettek valamennyire, kaptam egy alapellátást, de egyáltalán nem éltem jól. Nagyon sokat kellett nélkülöznöm, de nem akartam mással foglalkozni, a zenélés mellett mást dolgozni, mert azt gondoltam, hogy nem összeegyeztethető a kettő… Az utolsó években a családom már csak egy maroknyira hitt bennem és a tehetségemben, én pedig teljesen lemondtam az egészről” – mondta Pápai Joci, akinek 2017 és az Origó című száma hozta meg az áttörést.

Fotó: smagpix

„Még ma sem fogtam fel, hogy sikerült kitörnöm a szegénységből és a küszködésből, ami az egész életemet végigkísérte. És talán soha nem is fogom. Talán nem is kell. Én csak tettem a dolgomat, és mindvégig a szívemre hallgattam, ami végül nem csapott be” – mondta Pápai Joci.

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top