Sztárok

A Jóban Rosszban egykori színésznője idén nyáron kisfia álmát váltja valóra

Igyekszik úgy beosztani a szabadságát, hogy jusson idő az aktív kikapcsolódásra és a wellnessre is.
siménfaly ágota jóban rosszban nyár

Nem sok ideje jut a pihenésre a nyár folyamán Siménfalvy Ágotának, akit  a nézők számos musical- és operettdarabban láthatnak. A színésznő a számtalan elfoglaltsága mellett persze azért egy kis pihenést is igyekszik beiktatni a nyári programba. „A Balatont sosem hagyjuk ki, nagyon szeretünk ott lenni. Engem is rendkívül feltölt, pláne, hogy a kisfiam most kezdett el úszni. Nagyon élvezzük mindannyian a balatoni nyaralásokat” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban a színésznő, akinek kisfia mellett mindig aktív a pihenés.

„Igyekszem majd úgy beosztani a szabadságom, hogy jusson idő az aktív kikapcsolódásra és a wellnessre is. Utóbbi nagy kedvencem, rendszeresen igénybe veszek masszázst az ilyen helyeken, amire nagy szükségem van, hiszen a próbafolyamatok, zenés-táncos darabok miatt a testben jelentkezik minden feszültség. Meglátjuk, hogy a párom és a kisfiam mennyire lesznek majd nyitottak erre a kikapcsolódásra” – árulta el a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek a színésznő, aki gyermeke álmát is valóra váltja a nyáron.

„A kalandparkok, strandok mellett idén nyáron beiktatunk egy cseppkőbarlang-látogatást is. A kisfiamnak ez az álma, a nyári hőségben ez kiválóan alkalmas egy kis hűsölésre, így ezt sem hagyjuk ki” – mondta a színésznő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top