Sztárok

Teljesen kikészült Kefir családja

Az énekes és szülei felháborodtak kártérítési perük másodfokú döntésén.

Kefir szerint felháborító ítélet született családja kártérítési perében – írja a Blikk. A pert mintegy 3 éve indították a siófoki könyvtár ellen, amelynek lépcsőjéről leesett a V-Tech nevű együttesből ismert énekes édesanyja, és maradandó agykárosodást szenvedett.

A család július elején elbukta a pert első fokon, most a másodfokú döntés is megszületett: ebben helybenhagyták a korábbi ítéletet, vagyis Kefirék jogerősen vesztettek, azaz már nem is fellebbezhetnek. „Nevetséges, hogy milyen ez a siófoki rendszer, egyértelmű összefonódások vannak” – nyilatkozta indulatosan az énekes, akinek az édesanyja csak jelképes, egymillió forintos kártérítést igényelt.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Az egész családot megviselte a baleset és az utána következő jogi hercehurca. A történtek legnagyobb elszenvedője Kefir édesanyja, a 71 éves Katalin, aki a mai napig pszichológushoz jár, hogy feldolgozza a történteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top