Sztárok

Először éjszakázott kisfia nélkül Horváth Éva

Csatlakozott a Miss Balaton csapatához Horváth Éva is, aki kisfia születése óta most először töltötte az éjszakát Kristóf nélkül.

Igazi golfparadicsomban kezdte meg a felkészülést az augusztusi fináléra a Miss Balaton 2019 tizenkét döntős szépsége. A néhány napos tréningnek a Zala Springs Golf Resort adott otthont, ahol a lányok és mentoraik számára minden adott volt, hogy maximális figyelemmel és kényelemben készülhessenek a döntőre. Természetesen erről a pár napról a verseny koordinátora, Horváth Éva sem hiányozhatott.

Fotó: Miss Balaton

„Ez volt az első alkalom, hogy Kristóf nélkül töltöttem az éjszakát. Kicsit izgultam emiatt, és kíváncsian vártam, reggel hány üzenet vár majd a telefonomon, de nem volt semmi. Nagyon élvezték apukájával a fiús estét, még a szokásos esti tánc is megvolt. Nagy megkönnyebbülést jelentett, hogy tudtam, otthon minden rendben, hiszen közeledik a verseny, és így maximálisan a döntős lányok felkészítésére tudtam koncentrálni”árulta el Éva.

Fotó: Miss Balaton

Az augusztusi fináléig már kevesebb mint egy hónap maradt, így a Miss Balaton csapata minden percet megragadott arra, hogy a lányokból a maximumot hozza ki. Éva mellett Lipcsei Betta, Horváth Cintia, Kis Barbara és Bertók Fruzsi is hasznos tanácsokkal látták el a szépségeket nemcsak a versenyre, de az azt követő mindennapokra vonatkozóan is, legyen szó a tudatos étkezésről, a social media világának buktatóiról vagy a stílusos megjelenésről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top