Sztárok

Panyik Anita összeomlott

Panyik Anita mindent beleadott egy versenyre való felkészülésbe, ami mégsem úgy sült el, ahogy szerette volna.

Panyik Anita, a Survivor egykori játékosa imádja az extrém akadályversenyeket. Idén mindent beleadott a felkészülésbe, de az utolsó 50 méteren történt vele valami, ami miatt hisztirohamot kapott, és összeomlott. Erről az RTL Klub Reggeli műsorában beszélt:

Fotó: Panyik Anita/smagpix

„Múlt hétvégén voltam egy extrém vízi akadályfutó versenyen, túl vagyok egy nagyon komoly felkészülési időszakon. Úgy gondolom, hogy a fizikumom rendben van, erő, kondi, technikai felkészülés is… Nem tudom azt mondani, hogy jól sikerült a verseny vagy rosszul, mert lényegében az utolsó 50 méterig hibátlanul ment, aztán történt egy kis malőr… megláttam valakit a pálya szélén, aki egy kicsit kibillentett… és egyszerűen egy olyan akadályon, amit mindig megcsinálok, sőt kedvencem,  fordítva indultam el, és hibáztam” – mondta Panyik Anita, akire ezután saját elmondása szerint rájött a női hiszti, teljesen kibukott, és levonult a pályáról. Igaz, visszament, de sok helyezést bukott, így hetedikként végzett.

A teljes interjút a videóra kattintva megnézhetitek:

(nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top