Sztárok

Panyik Anita jövőre menyasszony lesz

Olyan életet él, olyan fordultaszámon pörög, hogy ennyi energia négy embernek is elég lenne. Nem csoda, hogy Panyik Anita eddig mindent elért, amit célként tűzött ki maga elé.

A tavalyi Survivor műsorban Anitát egy talpraesett és határozott nőnek ismerhették meg a nézők, és most az elmúlt hetekben a Konyhafőnök VIP-ban bizonyította: amit egyszer kitalál, azt meg is valósítja. Jó példa az is, hogy néhány hónapja még egyáltalán nem mozgott ilyen otthonosan a konyhában, és a műsor előtt két étterem séfjeitől és két korábbi Konyhafőnök győztestől tanult. 

„Világéletemben szerettem a kihívásokat, mindig magamat akartam legyőzni. Ha valami sikerült, jöhetett az újabb akadály. Ezért is vállaltam a részvételt a versenyben” mesélte a Story magazinnak korábban. Anita a Survivor alatt is ugyanúgy küzdött, mint a főzőversenyben, ahol gyakorlatilag végig az élbolyban volt a Konyhafőnök címért. A pörgés pedig Anitánál a mindennapok része, jól bírja a nyomást, és kifejezettem élvezi a merész sportokat. 

„Nincs olyan férfi, aki mindezt az aktivitást elviselje, pedig én próbálkoztam, de nem maradtak tartósak a kapcsolataim. Két éve szingliként élek, tudatosan nem keresek párt, mert boldog vagyok így.”

Ennek ellenére nagy tervei vannak a jövőre nézve. 

„Nekem olyan férfi kell, aki a legszuperebb szuperhős, és elfogad olyannak, amilyen vagyok. És bár tényleg elégedett és boldog vagyok a mostani életemmel, szeretem a saját társaságomat, de a 2019-es bakancslistám egyik helyére felírtam, hogy fogok magamnak egy vőlegényt. Nem félek a kihívástól sem. Eddig mindent elértem, amit kitűztem magam elé, ezért biztosan ez is sikerülni fog.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top