nlc.hu
Sztárok

Biró Tomi megkérte Panyik Anita kezét

Összeházasodik a két egykori Survivor-szereplő: Bíró Tamás megkérte Panyik Anita kezét

Panyik Anita a műsorban szúrta ki Bíró Tamást, egy éven belül össze is házasodnak.

Panyik Anitát a 2017-es Survivorben ismerhették meg a nézők, majd egy évvel később szerepelt a Konyhafőnök VIP-ben, tavaly pedig a Love Bistro című műsorban is feltűnt. Volt párja, akivel a főzőműsorban láthattuk, már a múlté, év elején viszont ismét eltalálta Ámor nyila: beleszeretett a 2018-as Survivor egyik szereplőjébe, Bíró Tamásba, aki a napokban meg is kérte a kezét. A fotót ide kattintva megnézheted.

panyik anita bíró tamás

Panyik Anita és Bíró Tamás (Fotó: Instagram)

„Igen!!!! Igen, a menyasszonyod leszek, 365 napon belül pedig a feleséged, ahogyan azt kérted. Év elején eldöntöttem, hogy vége a boldogtalan éveknek és egyszer csak berobbantál az életembe, lesöpörtél mindent az asztalról. Rám írtál, hogy túráznánk-e együtt, most pedig a legmeredekebb úton indulunk el együtt. Mindezt 2500 méter magasan a szakadék szélén kérdezted meg tőlem váratlanul, amire, mint egy bömbölő óvodás csak annyit mondtam természetesen, hogy IGEN. Minden nap boldoggá teszel, nem is hittem, hogy létezik ilyen zs kategóriás amerikai filmbe illő boldogság, de veled minden nap egy csoda. Első randink után megfogadtam, mindegy meddig tart ez a kapcsolat, én minden napját élvezem, de arra végképp nem számítottam, hogy TE egy kicsit tovább tervezel. Első körben egy életre elég lesz” – írja közösségi oldalán dr. Panyik Anita.

Eljegyzések a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top