Sztárok

Kenderesi barátnője szerint a dél-koreai lány egyértelműen túlreagálta

A fiatal lány egy percig sem vonja kétségbe Kenderesi szavait. Szerinte fel lett fújva az ügy.

Az úszó párja, a Győri ETO-ban kézilabdázó Szilovics Fanni már tegnap reagált Kenderesi Tamás zaklatási ügyére: Instagram-posztban tudatta a világgal, hogy szerelme mellett áll. „Együtt erősek vagyunk!” – szólt a kép mellé írt rövid üzenet.

A fiatal sportoló később a Blikknek is teljes támogatásáról biztosította Kenderesit. A lány elárulta, folyamatos kapcsolatban van szerelmével, és nagyon várja haza. „Egy pillanatig sem kételkedem Tamás ártatlanságában! Engem hívott elsőként, miután megtörtént a szerencsétlen eset. Teljesen véletlen volt, hogy hozzáért a lány fenekéhez, sajnos, egy zsúfolt bárban ez előfordulhat. A lány egyértelműen túlreagálta az esetet, alaposan felfújta az ügyet” – mondta Szilovics Fanni.

Azt a lány sem tudta megmondani, mikor jöhet haza az úszó, aki nem hagyhatja el Dél-Koreát, amíg ügyében döntést nem hoz az ügyészség. Lapinformációk szerint Kenderesi milliós büntetésre számíthat a koreai hatóságoktól, itthon pedig a magyar úszószövetség fegyelmi eljárásával kell szembenéznie.

Mint korábban megírtuk, a 22 éves Kenderesi Tamást vasárnap hajnalban tartóztatták le Dél-Koreában, miután a vizes vb-t követően egy szórakozóhelyen állítólag megfogta egy ott dolgozó táncoslány fenekét, aki kihívta a rendőrséget, és szexuális zaklatásért feljelentette a sportolót.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top