Sztárok

Szerelmes üzenetekkel bombázzák a világbajnok Milák Kristófot

Ötszörösére nőtt követőinek a száma az Instagramon.

Milák Kristóf fantasztikus úszással, világcsúccsal lett aranyérmes a kvangdzsui vizes vébén. Michael Phelpsnek, minden idők legeredményesebb úszójának a csúcsát döntötte meg, az amerikai sportoló gratulált is neki.

De nem csak szakmai körökben ünneplik a 19 éves magyar úszót, pillanatok alatt több ezer szurkoló szívébe lopta be magát. A Blikknek adott interjúban Milák azt mondta, néhány nap alatt több mint az ötszörösére, 47 ezerre nőt az Instagramon a követőinek a száma.

„Sokan kitüntetnek a figyelmükkel, ráadásul a gratulációk mellett rengeteg szerelmes üzenetet kaptam. Mindez jót tesz a lelkemnek, de a pihenésre szeretnék koncentrálni”

– mondta Milák Kristóf.

Még legalább egy hónapra van szüksége, hogy teljesen felfogja, mit ért el. Elárulta, hogy a döntő előtti lelki teher feldolgozásában a verseny játékszobája segített neki, ahol darts, biliárd és más játékok voltak.

Az úszó nem sokáig pihenhet, három hét szabadidőt kapott. Ezt a családjával, barátaival tölti, elmegy nyaralni, de vízpartra nem vágyik.

(Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top