Sztárok

Kamerák előtt zokogott Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvia élete legnehezebb időszakáról mesélt a Tények Pluszban.

Elsírta magát Péter Szabó Szilvia, amikor felidézte, hogyan tűnt el az országból tíz évvel ezelőtt. Azt mondja, a NOX sikerei csúcsán egyik pillanatról a másikra döntött úgy, hogy szerelmi csalódása miatt egészen Ausztráliáig menekül. Egy dolog pedig azóta sem hagyta nyugodni: nem kért bocsánatot rajongóitól azért, hogy cserben hagyta őket.

Péter Szabó Szilvi az oroszlánkirály premierjén (Fotó: Bencze Vivi)

„Tudtam legbelül, hogy én nem adtam azt, amit kellett volna, tudtam azt, hogy mit tudok adni, és miért szerettek olyan régóta, és úgy jöttem le színpadról, hogy gyűlöltem magam azért, azok az emberek úgy mentek haza, hogy becsaptam őket… Hiába voltunk fent a csúcson, és hiába dübörgött minden, hiába akart minket mindenki, azt éreztem, ha nem megyek el, és nem kapom vissza a fényemet, akkor nem állhatok fel a színpadra, mert nem fair” – mondta Péter Szabó Szilvia, aki eredetileg 5 hónapot tervezett Ausztráliában, de miután felhívták, hogy vége a Noxnak, két év lett belőle.

Az énekesnő ma már boldog családanya, és mint mondja, sosem volt olyan kiegyensúlyozott, mint most.

A teljes interjút a videóra kattintva megnézheted:

(címlap fotó: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top