nlc.hu
Sztárok
Darabjaira hullott Klapka György birodalma

Darabjaira hullott Klapka György birodalma

Két és fél éve hunyt el Klapka György, de özvegyének a mai napig hiányzik a férje.

Klapka György két és fél éve ment el, özvegye pedig nehezen dolgozta fel az egykori üzletember elvesztését – írja a Blikk.

Fotó: smagpix

„Gyurka az álmát, hogy családi vállalkozás legyen a birodalmából, életében sajnos nem tudta megvalósítani. Halála után pedig szétesett minden, amit létrehozott. A gyerekei veszekszenek a pénzen, azon kívül nem is beszélnek egymással sem, velem meg főleg nem. Dennis az egyetlen, aki időnként felhív… Kéthetente megyek a temetőbe, friss virágot viszek, lemosom Gyurka sírját. A gyerekei közül egyik sem jár ki hozzá. Én egy idő után az üzletbe sem mentem, mert éreztem, nem látnak szívesen. Amikor a céget irányítani már nem tudták, eladták az egészet. Klapka sejtette, hogy így lesz. Nagy bánata volt idős napjaira, hogy neki kell hatkor kelni, mindennap bemenni az üzletbe, mert nincsen egy gyereke sem, aki megbízhatóan továbbvigye imádott birodalmát” – mondta Klapka György özvegye. 

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top