Sztárok

Családját kutatja az Operettszínház sztárja

Sándor Péter imádja bebarangolni hazánk történelmi emlékeit. A múltidézés közben az is megfogalmazódott a 200 első randi sorozatsztárjában, hogy kutatást végez családfáján, mivel szinte semmit sem tud a gyökereiről.

Amikor csak teheti, útra kel Operettszínház sármos színésze, Sándor Péter, aki leginkább utazással és az utazás közben szerzett élményekkel töltődik fel a színházi hajtásban. Szíve leginkább Pécs felé húz, hiszen kisfia ott él, távol tőle. „Ha tehetném, azonnal Pécs felé venném az irányt. Ott él a kisfiam, szívesen barangoljuk be együtt a régi épületeket, kastélyokat. Szeretem a történelmet, a régi épületeket, és úgy tűnik, ebben rám ütött” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban a színész, akinek nagy kedvence az Alföld is.

Kecskeméten születtem, így az Alföld az a hely számomra, amitől megdobban a szívem. Gyerekként olyan végeláthatatlannak tűnt, ahogy belenéztem a messzeségbe, és azt éreztem, nincs vége ennek a vidéknek. Jakabszálláson sok időt töltöttem gyerekként, szénabálákon csúszkáltam, alig tudtam tekerni a biciklin, mert elsüllyedt a kerék a homokban, de mégis gyönyörű emlék mindez. Akkor azt éreztem, az a világ. A mai napig odahúz a szívem” – áradozott szülőföldjéről Sándor Péter, akinek nagy vágya, hogy eljusson Erdélybe.

A Sándor vezetéknév erdélyi vonatkozású. Többen kérdezték, hogy a gyökereim onnan valóak-e, sokak szerint az energikusságom is azt támasztja alá, hogy onnan származom. Soha nem voltam még Erdélyben, de fontolóra vettem, hogy elmegyek, és felkutatom a családfámat. Viszont csak úgy szeretnék nekivágni, ha meg tudom figyelni az ottani dolgokat, az emberek életét, és persze jut időm minderre” – árulta el.

Kiemelt kép: viasat3.hu – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top