nlc.hu
Sztárok

Sándor Pétert kirúgták az Operettszínházból

Botrány az Operettszínházban: megszólalt a kirúgott Sándor Péter

A színház szerint elfogadhatatlanul viselkedett.

A Budapesti Operettszínház sajtókommunikációs osztálya közölte, hogy szerződést bontanak Sándor Péter színművésszel, márciustól már nem állhat színpadra. „Sándor Péter az utóbbi időben a színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme bármely más színházban elfogadhatatlan lenne, ahogyan a Budapesti Operettszínházban is védhetetlen, ezért a fenti indokok alapján a színház vezetése úgy döntött, hogy jelenleg nem kíván együtt dolgozni Sándor Péterrel” – jelentette ki többek között a teátrum a közleményben. A 200 első randi sztárját imádta a közönség, emiatt petíciót indítottak a távozása ellen. A színészt meghatották a reakciók.

„Ez egy precedens nélküli helyzet, és őszintén meghat a nézők reakciója. Egy nehéz időszakon megyek keresztül jelenleg. Sok kétely merült most fel bennem a szakmámat illetően, de ez a válaszreakció mindent felülír, és bebizonyítja, hogy van értelme ezt csinálni. Nem számítottam ilyen mértékű összefogásra. Elmondhatatlanul jó érzés, mert egy színész elsősorban a közönségért dolgozik” – magyarázta a story.hu-nak Péter, akit meglepett a színház döntése.

Sándor Péter

Sándor Péter (Fotó: Olajos Piroska)

„Még mindig traumaként élem meg a kialakult helyzetet, és próbálom feldolgozni, hogy márciustól már nem játszom. Én csakis a nézőkért dolgozom. Ami most zajlik, egy olyan hatalmas visszaigazolás a részükről, ami mellett eltörpül, miként bántak velem. Kész lennék folytatni a munkám azért is, mert nagyon közel áll a szívemhez a társulat” – jelentette ki az oldalnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top