nlc.hu
Sztárok
Drasztikus lépésre készül Pécsi Ildikó

Drasztikus lépésre készül Pécsi Ildikó

Elege lett a művésznőnek abból, hogy a hatósági zárcsere ellenére unokája továbbra is a budai lakásban él.

Pécsi Ildikó azt tervezi, hogy kiadja a lakást, amelyben jelenleg a kilakoltatott unokája él, mivel a fiatalember a lakatos által a rendőrség jelenlétében felszerelt zárat lecserélte, majd visszaköltözöttírja a Blikk.

A nagybeteg férje gyógyulására koncentráló, 79 éves művésznő abban bízik, hogy albérlővel ki tudná tetetni unokáját a lakásból, hiszen ha a bérlő megérkezik, a jogtalanul ott lakó unokának mennie kell. Az elegáns budai negyed kertes sorházai között álló, háromszintes ingatlant akár havi 300 ezer forintért is bérbe adhatja a Kossuth-díjas színésznő.

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Nem tudom, hogy Csabi ott lakik-e, vagy sem, azt akarom, legyen vége ennek az egésznek! Ha végre visszakapjuk a lakást, kiadjuk bérlőknek, akik boldogan élhetnek ott” – mondta Pécsi Ildikó, akinek hosszú távú tervei is vannak a lakással, amelyet a fia új kapcsolatából született másfél éves gyermeknek szán: „Lehet, hogy idővel eladjuk a házat, de arra is gondoltunk, a pici unokánknak jó lenne, hogy ott kezdje el a felnőtt életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top