Sztárok

Itt a negyedik: Szinetár Dóra és Makranczi Zalán boldogságát szerelmes képeikkel ünnepeljük

A boldogságukat látva sokan gratuláltak Szinetár Dórának és Makranczi Zalánnak, amikor a közösségi oldalon megosztottak egy meghitt pillanatot. Az ünneplésbe két nap késéssel ugyan, de mi is beszállunk, és mutatunk néhány szerelmes képet a párról.

Az együtt töltött hét év alatt sok mindent megélt már Szinetár Dóra és Makranczi Zalán, és minden fontos mérföldkőre szívesen emlékeznek. Meg szokták például ünnepelni június 22-ét, ahogy a színésznő fogalmazott egy tavalyi köszöntésben, pontosan azóta szereti a párját. Szerelmük már hét éve töretlen, és ezen a héten egy újabb okuk volt ünnepelni: 

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán a negyediknek is úgy örül, mint az elsőnek

Az ehhez hasonló szerelmes posztok egyáltalán nem ritkák, a színésznő rendszeresen vall nyilvánosan is szerelmet, vagy mondjuk megoszt ehhez hasonló romantikus pillanatokat a rajongóval: 

 

Bár a négy évvel ezelőtti esküvőjükről valószínű, hogy ez a lenti poszt az egyetlen fellelhető nyilvános fotó, annyit lehet tudni a nagy napról, hogy Dóra és Zalán a legnagyobb titokban keltek egybe, valamint hogy Dóra kislánya, Zorka tradicionális koszorúslányruhát viselt, amely rózsaszín volt., erről a színésznő egykor az Aktívnak mesélt. A színésznő menyasszonyi ruháját vakító fehérnek írták le négy évvel ezelőtt, és Szinetár Miklós is csak ennyit mondott a lánya esküvőjéről: 

„Nagyon boldog vagyok, Dóra és Zalán igazán jól mutatnak együtt. Dóri gyönyörű volt! Csak a gyerekek és a szülők voltak jelen az esküvőn. Nem volt nagy buli, viszont nagyon bensőséges volt.”

Bár arról a napról sokat nem osztott meg a pár, bőven láthattunk szerelmes képeket róluk. Mi ezek közül válogattunk.

Így kívánunk boldog házassági évfordulót Szinetár Dórának és Makranczi Zalánnak:

Megnézem
Összes kép (11)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top