Sztárok

Palvin Barbi szerelme magyar slágert énekelt

Méghozzá egy teherautó platóján.

Palvin Barbaráról legutóbb annak kapcsán írtunk, hogy szerepelt a neves amerikai Sports Illustrated magazin Swimsuit Issue-jában, vagyis a fürdőruhás különszámban. És bár a legkeresettebb magyar modell egy fürdőruhás számhoz állt modellt, a róla készült képeken még sincs rajta semmilyen ruha – hacsak a banánlevelekből font kalap nem számít annak.

Azóta eltelt néhány hét és többek között az is kiderült, Barbi milyen fürdőruhában veszi be majd a világ különböző strandjait. Most azonban a lehető leghatározottabban nem strandol, erre utal szerelme, Dylan Sprouse Instagram-oldala is, ahova felkerült egy videó, melyen a sztár Palvin Barbarával és egy nagy társasággal énekli az Illés-együttes Újra itt van című slágerét. Méghozzá egy teherautó platóján. 

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy a szupermodell és szerelme magyar slágereket hallgat. Korábban Sprouse arról posztolt, hogy otthon a jó LaciBetyárt hallgatták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top