Sztárok

Így zajlott Kenderesi Tamás estéje a koreai bárban

Számos újabb részlet derült ki a zaklatási botrány körülményeiről.

Hosszú cikket közölt Kenderesi Tamásról az Index, és megpróbálták rekonstruálni, mi történhetett azon az éjszakán a kvangdzsui bárban, ami után szexuális zaklatással vádolták meg az úszót.

Kenderesi és társai a Club Libertine nevű helyen szórakoztak, ahol a bár által posztolt videó szerint így néz ki egy buli:

Az úszó és társai a a T1-es asztalnál ültek. Kenderesi nem vitte magával az útlevelét, de az akkreditációs kártyája ott lógott a nyakában. Bár erre az uszodán kívül semmi szüksége, ezzel igazolta magát.

Elmondása szerint hozzáért az egyik nem ottani, hanem a jó hangulatért felelős, arra az estére átigazolt táncosnő fenekéhez – áll a vádiratban az Index információi szerint. Állítólag a dokumentumban az is szerepel, hogy Kenderesi zaklatási szándékkal kinézte magának a pezsgős üveggel az asztalok között forgolódó nőt, akinek az eset után nem volt heves ellenreakciója.

A civil ruhás biztonsági személyzet viszont észrevette a mozdulatot, és a bár elé kísérték az úszót. A felszolgálólány feljelentést tett, erre Kenderesi azt mondta, ha hibázott, akkor fizet. De akkor már úton volt a rendőrség, így be kellett mennie az őrsre.

Egyesek – köztük magas rangú diplomata – szerint ha egy helyivel történik ugyanez, messze nem ekkora horderejű az ügy. Az Index úgy tudja, Kenderesit a külgazdasági és külügyminiszter, Szijjártó Péter telefonon nyugtatta, hogy minden segítséget megkap. Állítólag a magyar külügynek elküldték az eset ismertetőjét, de ebben a szexuális indíttatás utalás szintjén sem szerepel.

(Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top