Sztárok

Singh Viki elfogadta a testét

Csípőmérete 100 centiméter. Edzeni fog, de ettől még élvezi az életet, az ételeket.

Idézzük Singh Viki Instagram bejegyzését: 

„Igen tudom… nem vagyok tökéletes… közel sem!! De megtanultam szeretni és elfogadni a testem, és abból kihozni a maximumot amim van!! 100 as csípő? Igen… de sebaj, mert hála a #kardashian családnak ez most még divat is… nem?? Viszont amire tök büszke vagyok, hogy kb két hét alatt sikerült leadnom a nyaralás alatt felszedett felesleg nagy részét!!:))) Heti 3-4 edzés és egy icipici odafigyelés az étkezésnél most elég volt ehhez, de tény, hogy ezúttal nem 12 kilótol kellett megszabadulnom…”

A Bors a poszt kapcsán megkereste az énekesnőt, ő pedig a lapnak is megerősítette, hogy nem zavarja, hogy 100 centiméteres a csípőmérete. „A széles csípő egy adottságom, ami miatt kiskoromban rengeteg komplexusom volt – mondta. – Gyerekkoromban sokat ingadozott a súlyom, és az evési zavaraim miatt még kórházba is kerültem. Ám jó ideje rátaláltam egy útra, amiről a bejegyzésem is szólt: a nyaralás alatt feljött rám pár kiló, de ezzel nincs semmi probléma, hiszen nyár van, és nem lehet állandóan koplalni. Nem én leszek az a csaj, aki ha elutazik va­lahová, salátát fog enni, mert egy jó étkezés is hozzátartozik a fontos pillanatokhoz. De egy kis odafigyeléssel és edzéssel nagyon szépen alakítható a testünk.” 

Singh Viki hozzátette, hogy éppen a napokban vágott bele egy kicsit komolyabb edzéstervbe új személyi edzője segítségével. Az énekesnő céltudatos, és úgy érzi, pörgős napjaiba is bele fog férni az edzőterem, ami, ahogy ő mondja: régi szerelem az életében.

Fotó: Singh Viki Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top