Sztárok

Szabó Erikának az úszódressz is jól áll

Szabó Erika a Budapest Urban Games keretein belül a budai Vár falait hódítja meg.

Szabó Erika a BUG fotózása kedvéért úszódresszt öltött, szereti is a vizet, azonban a meghódításra váró sziklákat még jobban. „Több mint 10 éve egy barátnőm avatott be a mászás szépségeibe, akkoriban meglehetősen stresszes időszakot éltem át, és ez a sport nagyon sokat segített a feszültségek elengedésében” – mesélte a színésznő, aki a budai vár Cortina-falát szeretné megmászni a rendezvényen.

„A mászás teljesen leköti a figyelmemet, szeretem, ahogyan a veszélyérzet és a magasság miatt elönt az adrenalin. Ez az a sport, ami elfeledteti velem a külvilágot, hiszen a falon az agyam is folyamatosan azon kattog, hogy miként teljesítem a következő lépést. A monoton dolgokat nem nekem találták ki. Próbáltam már épített pályákat és természeteseket is, a vár pedig a története miatt is nagyon vonz, bár azt tudom, láttam, hogy igen nehéz terep” – mondta Szabó Erika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top