Sztárok

Balesetet szenvedett Delhusa Gjon, rohammentő vitte kórházba

Több métert zuhant a betonra egy jachtról, azonnal elájult.

Delhusa Gjon lezuhant egy jachtról a betonra a hét végén Balatonfüreden, ahol a Gemini együttes jubileumi koncertjén lépett fel.

A koncert után egy barátja felajánlotta, hogy aludjon a jachtján. Amikor az énekes odaért, már nagyon sötét volt, ekkor történt a baleset.

„A fedélzeten valahogy olyan szerencsétlenül léptem, hogy kiestem a hajóból, és lezuhantam a partra. Több métert zuhantam, és azonnal elájultam. Szerencsére ott volt néhány barátom, akik segítettek magamhoz térni. Mindenem fájt, szinte mozdulni sem tudtam. Rettegtem, hogy megsérült a gerincem vagy a vesém”

– mondta Delhusa Gjon a Ripostnak.

Másnap reggelre sem lett jobban, minden porcikája fájt, és nem kapott levegőt. Mentőt kellett hívni hozzá. A veszprémi kórház sürgősségi osztályára vitték, ahol kiderült, hogy elrepedt egy bordája. Rengeteg fájdalomcsillapítót kapott, most azt mondja, aránylag jól érzi magát.

Ha azonban elmúlik a gyógyszerek hatása, valószínűleg sokáig lesznek fájdalmai, de Delhusa Gjon örül, hogy ennyivel megúszta.

(Kiemelt kép: Facebook/Delhusa Gjon)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top