Aktuális

Ismét lezuhant valaki a budapesti rakpartról

Múlt héten két fiatal került kórházba, miután a Duna parti kövekre estek.

A mostani eset a Katasztrófavédelem információi szerint a Boráros térnél történt, csütörtökön késő este – írja az Index.

Ezúttal is egy fiatal férfi zuhant a vízparti kövekre. Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőhelyettese az Indexnek elmondta, hogy az illetőt a nyolcadik kerületi tűzoltóság különleges mentőegysége egy speciális hordágyon hozta fel a partról, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Ahogy korábban mi is megírtuk, múlt hétvégén, szombat éjjel két fiatal férfi zuhant le a rakpartról, a Lánchíd pesti hídfője mellett található Pontoon nevű szórakozóhelynél. Nekik hatalmas szerencséjük volt, nem a legnagyobb sziklákra estek, de még így is kórházba kellett őket szállítani megfigyelésre.

Az Index korábban megkérdezte a környékbeli szórakozóhelyek vendégeit, hogy szerintük szükség lenne-e védőkorlát telepítésére, de a többség szerint elrontaná a hangulatot, ha nem lehetne szabadon kiülni a rakpart tetejére.

A Duna partját borító terméskövekre eső emberek csúnya sérüléseket szenvedhetnek (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top