Sztárok

6 férfinak esik neki Liptai Claudia

Igazi „alfa-hímeket” gyűjtött maga köré a műsorvezető.

Liptai Claudia egy különleges színpadi talkshow-val, a Férfiszemmel című műsorral tér vissza szeptember 10-én, ahol egyszerre 6 férfit faggat majd. A bikinis fotósorozatot posztoló műsorvezető igazi alfa-hímek közé kerül. Az ország legnépszerűbb férfijait (Bochkor Gábort, Czutor Zoltánt, Garami Gábort, Hajós Andrást, Nagy Ervint és Szabó-Kimmel Tamást) ülteti maga köré, hogy kiderítse: milyen a férfiagy, mi mozgatja a férfiakat, hogyan látják ők a világot.

Liptai nem tart attól, hogy az erősebbik nem képviselői kiveszik a kezéből az irányítást a műsorban, a magánéletében azonban ennél sokkal engedékenyebb – írja a Bors. Elmondása szerint, ha kell, akkor fiús is tud lenni, vagy legalábbis praktikus, ám ha igazi férfi van mellette, akkor ő örömmel marad a női szerepben.

Az igazi férfi irányít, és ebben az esetben nagyon szívesen bele is simulok az oltalmazott szerepkörbe. Ehhez azonban igazi férfi kell” – jelentette ki az RTL Klubra visszatérő Liptai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top