Sztárok

Így tér vissza Liptai Claudia a képernyőre

Hat férfival vállal közös műsort Liptai Claudia, aki ősztől újra képernyőn lesz.

A Spektrum Home csatornán térhet vissza Liptai Claudia, aki Férfiszemmel címmel indít új műsort. A Vasárnapi Blikk szerint Claudia hat férfival beszélget majd, információjuk szerint Nagy Ervin, Hajós András és Czutor Zoltán, Szabó-Kimmel Tamás biztosan szerepel majd a műsorában, de Garami Gábor, Gianni és Linczényi Márkó is feltűnhet vendégként.

Jön a Férfiszemmel Liptai Claudiával

Claudia menedzsere, Kende-Hofherr Kriszta megerősítette, hogy előrehaladott tárgyalások vannak a műsorral kapcsolatban. „Tekintettel arra, hogy már egy csatornához sem köthető konkrétan, lehetősége van arra, hogy minden ajánlatot meghallgasson, érkezzen az bármelyik csatornától is. Ma már a feladatok és a projektek a fontosak, és az, hogy mindezt hogyan tudja beilleszteni a családi életébe, nem pedig az, hogy melyik csatornától érkezik a megkeresés, de folytatunk tárgyalásokat a Spektrum Home mellett más tv-csatornával is, igen. A részletekről nagyon korai volna még bármit is mondani” – mondta a lapnak a menedzser.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top