nlc.hu
Sztárok

Sztárok szilvesztere 2020

Nagy Ervin: „Pusztító. Csak jobbat remélek, ez egy fekete betűs év lesz a naptáramban”

Sokaknak hozott nehézséget ez az év, Nagy Ervin is örül, ha maga mögött tudja már 2020-at.

Rengeteg sztárt hozott össze az RTL az ötórás szilveszteri műsorhoz. A NőComment különkiadását Liptai Claudia vezeti és a produkcióban megszokott állandó résztvevők mellett sok vendéget is hívtak, többek között például Nagy Ervint, aki a forgatáson elmondta, hogyan élte meg az idei évet. 

Nagy Ervin NőComment szilveszter 2020

Nagy Ervin lezárná már 2020-at (Fotó: Sajtóklub)

„Pusztító. Csak jobbat remélek, ez egy fekete betűs év lesz a naptáramban, az biztos” – mondta a színész, aki a műsorban igyekszik inkább a humoros oldalát megmutatni. Dobó Kata szerint amúgy is a nevetés az egyetlen, ami ilyenkor segít, mert erőt ad, és igyekezett feltöltődni a forgatáson, ahol nagy örömére régi barátnőjével, Oroszlán Szonjával is találkozott. 

„Szilveszterkor Szofi az apukájával lesz, mert tavaly velem volt, és pont most beszéltem Szonjával, hogy lehet, együtt leszünk egyedül.”

NőComment szilveszter: Dobó Kata, Oroszlán Szonja, Falusi Mariann és Liptai Claudia

NőComment szilveszter: Dobó Kata, Oroszlán Szonja, Falusi Mariann és Liptai Claudia (Fotó: Sajtóklub)

Király Lindáéknál idén mindenki a saját otthonában ünnepel majd, és Wolf Katinak sincsenek nagy tervei.

„Ez egy ördögi kör, mert nem dolgozom, és jaj de jó, hogy nem dolgozom, menjünk bulizni, de ugye nem lehet bulizni. (…) Nagyon jó a hátam mögött hagyni ezt az évet, én most már nagyon utálom, valahogy most már jöjjön vissza a régi életünk.”

Ha olvasnál sztárinterjúkat, íme néhány: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top