nlc.hu
Sztárok

Visszatér a képernyőre Liptai Claudia

Liptai Claudiát újra láthatjuk az RTL Klubon – januárban indul A Tanár 3. évada

Januárban szombat esténként a Nagy Ervin által megformált, egyedi módszereiről ismert tanerő visszatér az RTL Klub képernyőjére A Tanár 3. évadában!

Az RTL Most+ platformon idén tavasszal már bemutatták, most pedig január 9-től, szombat esténként az RTL Klub képernyőjén lesz látható A Tanár 3. évada. Vasvári Szilárd (Nagy Ervin), aki öntörvényű és bátor kiállásával vált példaképpé, ezúttal is megrögzött elszántsággal harcol, de már nemcsak diákjaiért, hanem az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) elismeréséért és szívéért is.

Új matektanárnő (Liptai Claudia) borzolja fel a kedélyeket, de elsősorban Szeverin Tanár úr (Elek Ferenc) lelkiállapotát, aminek az eredménye némi nézeteltérés a kedves mamájával és számtalan vicces-fordulatos epizód. Természetesen az iskolaigazgató, Rácz Ernő (Anger Zsolt) is fontos szerepet kap mindannyiuk életének terelgetésében, bár a sajátjával nehezebben boldogul, ebben pedig nem várt módon, éppen Szilárd siet a segítségére.

liptai claudia

Liptai Claudia, A Tanár új szereplője (Fotó: RTL Klub)

A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. Az egyes részek – bár különállóak – a sokszor humoros jelenetek mellett, egészében olyan fontos közéleti és társadalmi kérdéseket is feldolgoznak, amelyek sok embert érinthetnek. Többek között láthatunk olyan diákot, akit az édesanyja súlyosan bántalmaz, egy valaha gazdag lányt, aki a videóival próbálja fenntartani fényűző életének látszatát, valamint lesz olyan is, akinek a tanulás mellett keményen kell dolgoznia a megélhetésért.

Olvass még A Tanár szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top