Sztárok

Liptai Claudia: „Velem sem fenékig tejfel az élet”

Liptai Claudia teljesítette a követői kívánságát.

Liptai Claudia is önkéntes karanténba vonult a családjával, ez pedig úgy látszik, egy eléggé kreatív időszak a számára. Naponta posztolt vicces videókat, képeket, és sokat jelentkezik élőben is, amit a követői is folyamatosan kérnek tőle. A minap egy kérdezz-felelek felvételt készített, amelyben többek között A Tanárról, a családjáról, az otthoni létről és a koronavírusról is beszélt.

A színésznő elárulta, szerette volna, ha az új sorozatban nem Liptai Claudiát látják benne, hanem egy teljesen más, a megszokottól eltérő karaktert. A rajongók szerint ez sikerült, sokan fel sem ismerték őt. „Biztos megmondták, hogy a művésznő jó szar formában van” – jelentette ki a videóban Claudia, aki nagyon sajnálja, hogy a kialakult helyzet miatt szeptemberre tolódik a széria. 

Azt is megemlítette, hogy sokan kérdezik, honnan van ennyi energiája. Elárulta, ez változó, sokszor kijön belőle a sárkány, ezt az otthoniak tudják a legjobban. „Velem sem fenékig tejfel az élet” – mondta. Beszélt még az otthoni tanulásól, mennyiben segíti Pankát, amiről csak annyit mondott, legtöbbször egyedül is megoldja a lánya, ő csak a rossz  jegynél akad ki, a jónál pedig örül. 

A koronavírustól annyit mondott, hogy a legborzasztóbb számára a kilátástalanság, a bizonytalanság, hogy nem tudni, mikor lesz vége ennek, és mikor térhetünk vissza a normál életbe. A videó felénél bekapcsolódott Claudia férje, Pataki Ádám, akivel a kapcsolatukról, saját műsorukról is beszéltek. 

Liptai Claudia és Pataki Ádám sütöttek az élő felvétel alatt

Liptai Claudia és Pataki Ádám sütöttek az élő felvétel alatt

Olvass még Liptai Claudiáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top