Sztárok

Liptai Claudia 4 év kihagyás után visszatér a képernyőre

Liptai Claudia négy év kihagyás után láthatjuk újra a képernyőn, nem is akármilyen szerepben.

Liptai Claudia az RTL Klub sorozatában, A Tanár legújabb évadában kapott szerepet, ahol Barbarát, az érzelmes matematikatanárt alakítja – írja a Blikk.

„Azt gondolom, ha a mateknál valaki elveszíti a fonalat, akkor azt már nem lehet helyrehozni, mint mondjuk a magyarnál vagy a törinél. Velem is ez történt, ráadásul pont a forgatás során gondolkoztam el azon, milyen fontos, hogy egy tanár empatikus és megértő legyen. Talán az én tanulmányaim is máshogy alakultak volna, ha olyan tanárom van” – mondta Liptai Claudia, aki három hete van önkéntes karanténban családjával. A műsorvezető-színésznő pedig azt is elárulta, hogy lányával, Pankával a matek háziban férje, Pataki Ádám segít.

Fotó: smagpix/Schumy Csaba

Fotó: smagpix/Schumy Csaba

„…Mondjuk a matekban ha akarnék, se tudnék segíteni neki. Az apukája nagyon jó volt benne, ezt mindig rábíztam, de a férjem, Ádám is jó matekos, gyakran segít Pankának, aki szerencsére nem rám ütött, és sokkal jobb fizikából és kémiából, mint mondjuk magyarból” – mondta a jelenleg egy kiskutyát is nevelő Liptai Claudia.

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top