Sztárok

Liptai Claudia régi RTL Klub-os felvételei: „Rettentő merész dekoltázsokkal dolgoztam”

Hamarosan, A tanár következő évadában láthatjuk majd Liptai Claudiát, aki ezzel a sorozattal tér vissza az RTL Klubra. Nosztalgiából megmutatták neki a régi RTL-es felvételeket, és még ő is elcsodálkozott némelyiken.

A Fókusz című műsorban tért vissza Liptai Claudia az RTL Klubra, ahol annak idején a műsorvezetői pályafutása kezdődött. Igaz, arra már ő sem emlékezett, ez pontosan mikor volt, és elcsodálkozott, amikor megmutatták neki a régi felvételeket. 

Itt egy részlet a 2001-es Találkozások című műsorból, amelyet Liptai Claudia vezetett: 

Persze nem ez volt az egyetlen olyan jelenet, amellyel meglepték őt a műsorkészítők. A legeslegelső RTL-es szereplése ugyanis a Csíííz című szórakoztató műsorban volt, ahol színészek adtak elő elő humoros jeleneteket, köztük Claudia is. 

Azonkívül, hogy Claudia rácsodálkozott, hogy mennyire sovány volt, és mennyire nem érezte magát akkoriban csinosnak, igazából még valamire felfigyelt a felvételeket visszanézve.

„Azt látom, hogy rettentően merész dekoltázsokkal dolgoztam, tehát nagyjából nincs is a mellemen semmi. Nagyon-nagyon aranyos ez így, de lehet, hogy ma már rászólnék a kis nőre, hogy öltözzön már föl rendesebben.”

18 évvel ezelőtt szerződött át a színésznő a TV2-höz, előtte viszont az egyik legfoglalkoztatottabb arca volt az RTL-nek. Színésznőként éppen annyira, mint műsorvezetőként, így az összes jelenetét nem tesszük be, csak néhány fotót mutatunk a nosztalgiázás jegyében. 

Megnézem
Összes kép (5)

A Liptai Claudiával készült Fókusz-anyagot amúgy itt vissza tudod nézni: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top