nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia frizurái az évek során

Liptai Claudiának egy véletlen miatt lett vörös a haja

Liptai Claudia igazi kaméleon, ha a külsejéről van szó – egy dolog azonban állandó: mindig, mindenhogy lehengerlően néz ki.
Liptai Claudia

Attól függően, hogy melyik korszakában ismerted meg Liptai Claudiát, biztosan egy konkrét hajszínnel szoktad azonosítani. A mostanában inkább szőke színész-műsorvezetőre az ország nagy része vörösként gondol. Egyrészt azért, mert ilyen „lángoló” hajkoronával robbant be a reflektorfénybe, másrészt mert egyszerűen nagyon durván illik hozzá ez a szín. Olyannyira, hogy nem lepődnénk meg, ha meggyőződésed lenne: Claudia természetes vörös. Pedig nem az! Egy baki miatt lett gyerekkorában vörös a haja, azóta hordja így.

„Többször voltam tetves, és az R Go nevű barna üvegcsét anyukám nem dobta ki, mert nagyon szegények voltunk, hanem beletöltötte a vörös hajfestékét. Egy alkalommal, amikor újra másztak a kis állatok, gondolta, jó lesz az, egy órányi hatóanyag… lemosta, meghalt az összes tetű, de a gyerek miért vörös? Így lettem a dögös vörös”mesélte Claudia a NőCommentben. Azóta rengeteg frizurával kísérletezett már a sztár, ezeket az alábbi galériában gyűjtöttük össze.

Liptai Claudia
Megnézem
Összes kép (14)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top