nlc.hu
Sztárok

Rejtélyes tünetek kínozták Liptai Claudiát

Liptai Claudia a reptérről egyenesen kórházba ment

A műsorvezető már Dubrovnikban, majd Görögországban is tapasztalt kéz- és lábdagadást.

Sűrű nyarat tudhat maga mögött Liptai Claudia, akinek leginkább munkával teltek az utóbbi hónapjai. A műsorvezető Dubrovnikban forgatta legújabb televíziós műsorát, majd innen egy családi vakációra sietett Görögországba.

Liptai Claudia

Liptai Claudia (Fotó: RTL)

„28 napot forgattam Dubrovnikban, majd szinte ki sem pakoltam, mentünk tovább Görögországba. Fantasztikus volt, de már itt előfordult, hogy megdagadt kezem-lábam és fulladtam. Így alighogy leszálltam a gépről, már mentem is a Honvéd Kórházba az orvosomhoz” – árulta el Liptai Claudia, akinek nem tudták megmondani, mi okozza a furcsa tüneteit.

„Ádámmal kivettünk két napot, amit a gyerekek nélkül töltöttünk el és Egerszalók felé vettük az irányt. Moziba mentünk Egerbe, és mivel a tünetek újra előjöttek, az egri kórházban kötöttünk ki. Itt szintén kivizsgáltak, de nem találtak semmit. Kaptam egy kis vízhajtót, de ennyi történt. Utána pedig jól kialudtam magam” – mesélte a Sláger FM-en Liptai Claudia, aki a történtek ellenére mindegyik utazást nagyon élvezte.

„Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy tartson egy pár nap gyerekmentes kiruccanást is. Fantasztikusan éreztük magunkat Ádámmal, társasoztunk, kártyáztunk. Voltunk masszázson, jókat ettünk és jártunk moziban is. Nagyon élveztük ezt a két napot is” – mondta az ’ÉdesKettes’-ben Liptai Claudia.

A teljes beszélgetést ITT tudod visszahallgatni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top