nlc.hu
Trend

Liptai Claudia bikinis fotója

Liptai Claudia bikiniben mutatta meg magát az 50. szülinapján

Merész fotót posztolt a kerek évfordulón.

Mint azt megírtuk, tegnap ünnepelte 50. születésnapját Liptai Claudia. A jelenleg Horvátországban, a VIASAT3 új reality-jét forgató műsorvezető e jeles alkalomból egy igencsak merész fotót osztott meg a közösségi oldalán: bikiniben mutatta meg magát.

Liptai Claudia

Liptai Claudia Horvátországban ünnepelte az 50. születésnapját, mivel jelenleg ott forgat – Fotó: Sajtóklub

A felvételhez – amit imádnak a kommentelők – egy hosszú bejegyzést is mellékelt, amelyben elárulja, miért éppen egy ilyen, tőle szokatlan fotót posztolt magáról.

Nem szoktam ilyen képet kirakni magamról. De ez kell a mai naphoz. (…) Január elseje óta féltem ettől a naptól. A számtól, ami kimondva nem hangzott túl fényesen. 50.(…) Valahogy év elején maga az év sem tűnt piros betűsnek. Aztán egyszer csak mint egy varázsütésre minden megváltozott. (…) Mindent megkaptam. Szóval ez a kép a következő éveim merészségét is mutatja” – indokolta a bevállalós, fürdőruhás fotóját Liptai Claudia.

A műsorvezető egyébként nem titkolja, időnként hozzányúl a képeihez. Ezúttal azonban Photoshop és filterek nélkül mutatta meg magát. Azt, hogy miért módosít utólag a képein, a következőkkel magyarázta egy májusi rádióműsorban: “Általában a fények miatt nyúlok hozzá a fotóimhoz. Sokszor érzem azt, hogy ha jobb lett volna a világítás, nem szerkesztenék rajta. Persze biztos van ebben egy kis hiúsági kérdés is, hiszen a mai telefonok már olyan felbontással dolgoznak, hogy a fotókon minden látszik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top