nlc.hu
Trend

Gesztesi Panka volt a Dalaarna divatbemutató egyik modellje

Neves divatbemutatón szerepelt Liptai Claudia lánya, mesésen nézett ki a 15 éves Gesztesi Panka

Büszkén számolt be lánya szerepléséről a műsorvezető.

Április 29-én rendezte meg a Millenárison, a Széllkapu Parkban a Daalarna az éves divatbemutatóját. Mivel a ruhaszalon idén ünnepli fennállásának 20 éves évfordulóját, ezért a szokásosnál is látványosabb bemutatóval készült. Sőt idén az is újdonságnak számított, hogy először rendezett szabadtéren divatbemutatót a Daalarna.

Liptai Claudia

Liptai Claudia nagyon büszke a lányára – Fotó: Sajtóklub

Liptai Claudia lánya, a modellkedéssel foglalkozó Gesztesi Panka is szerepelt a modellek között. A 15 éves lány mesésen festett a kifutón. Büszke édesanyja a közösségi oldalán is megmutatta, hogyan nézett ki Panka a kifutón.

Nagyon sok éven át állandó vendégei voltunk a Dalaarna bemutatóknak. Tegnap este a 20. Évfordulóján a divatháznak Panka a részévé is vált. #dalaarna #büszkeanya” – írta a képhez a műsorvezető, akinek az egyik korábbi NőComment! adásában is már bemutatott egy ruhakölteményt Panka.

A divatbemutatón – a vendégek között – egyébként Rubint Réka is ott volt, a fitneszlady a lányával, Larával érkezett az eseményre:

Sőt Tatár Csilla is megjelent:

Olvass még Gesztesi Pankáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top