nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia felvállalja a gyengeségeit

Liptai Claudia: „Nem tartom gyengeségnek, ha valaki felvállalja, ami van”

A műsorvezető mindig is úgy élte az életét, hogy nem titkolta, ha nehezebb periódusa van. Mostanra még inkább úgy érzi, hogy fel kell vállalni azt is, ha a helyzet nem túl rózsás.

Kendőzetlen őszinteségéről, kifinomult humoráról ismerte meg az egész ország Liptai Claudiát, aki sosem rejti véka alá a véleményét.

„Mindig is úgy éltem az életem, ilyen vagyok, hogy nem tartom fenn a képet, hogy minden jó, miközben közel sincs így. Közel az ötvenhez még inkább szükségét érzem annak, hogy így éljen az ember. Nem lehet leplezve élni, őszintén kell válaszolni arra a kérdésre, hogy ‘hogy vagy?’, akkor is, amikor nem a legjobb a helyzet. Én így teszek és ettől sokkal jobban érzem magam, mintha valami egészen mást mutatnék, mint ami valójában van” – árulta el Liptai Claudia, aki nem tartja gyengeségnek, ha valaki felvállalja az érzéseit.

Liptai Claudia

Fotó: Birton Szabolcs

„Sokan mondták nekem, hogy milyen erős vagyok, hogy ki merek állni, el merem mondani, ami van. Volt, aki féltett ettől és azt javasolta, hogy ne tegyem, mert visszaélnek majd a sebezhetőségemmel. Ha így is lenne, egyrészt szerintem a sors elrendezi majd, másrészt pont, hogy nem gyengeségnek tartom, ha valaki felvállalja, ami van. Éppen, hogy az erő jele az, amikor ki merjük mondani: most nem jó” – tette hozzá a műsorvezető, aki két szempont szerint éli mindennapjait.

„Egyrészt nem vagyok hajlandó olyan emberekkel kapcsolatot tartani, aki lehúznak, negatívak. Senkinek nincs erre szüksége, jobb ezeket a kapcsolatokat leépíteni. Másrészt mindig az adott napra koncentrálok. Bármikor összeomolhat az élet – ahogy a szomszédban is egy szempillantás alatt robbant ki a háború – igyekszem úgy élni, hogy az adott napra koncentrálok. Abból kell kihozni a maximumot” – mondta a Sláger FM ÉdesKettes című műsorában Liptai Claudia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top