nlc.hu
Sztárok

Alföldi, Ábel, Liptai akkor és most

Emlékszel még, hogyan festett 18 évvel ezelőtt: Alföldi, Ábel és Liptai? Hát, megmutatjuk!

Csodálatos dolog az internet, mert egy-egy eldugott szegletében mindig lehet kincseket találni. Ma például egy fotót az Ábel-Liptai-Alföldi trióról, ami már 18 éves.

2002-ben, Radnai Péter esküvőjén a násznéppel mulatott Ábel Anita, Liptai Claudia és Alföldi Róbert is. Szerencsére egy remek kép is készült róluk, melyen a két színésznő még szinte csitri (27 és 29 évesek), Alföldi pedig lobogó hajú ifjú titán. Bizony, olyan mintha tegnap lett volna 2002, pedig… Ez volt az az év, amikor megalakult a Medgyessy-kormány, az egész világ a Ketchup Songra táncolt, és a Mel Gibson öccsét játszó Joaquin Phoenix alufólia sisakban üldögélt a kanapén testvére gyermekeivel a Jelek című filmben.

És hogy mivel foglalatoskodtak hőseink akkoriban? Ábel Anita és Alföldi Róbert is az RTL Jó reggelt! (majd később Reggeli) és a Delelő című magazinműsort vezette az RTL-en, Liptai pedig a Claudia Show és a Big Brother háziasszonya volt a TV2-n. És milyen sok víz lefolyt azóta a Dunán!

Ábel Anita, alföldi Róbert és Liptai Claudia

Ennyit változott 18 év alatt Ábel Anita, Liptai Claudia és Alföldi Róbert

Ábel Anita már rég nem Mágenheim Julcsi

A színésznő 2005-ig dolgozott az RTL Klubnál, amikor aztán év végén közös megegyezéssel megvált a csatornától. Ezután a köztévében vezetett szórakoztató műsorokat, majd 2014-ben, Hernádi Judit távozása után az immár az RTL II-n futó Heti Hetes állandó női szereplője lett. 2016-tól a Drágám, add az életed című műsor női házigazdája lett a TV2-n, majd A nagy duett című produkciójához szerződött Emilio partnereként. Manapság pedig a Nicsak, ki vagyok? című műsorban láthatjuk vasárnaponként. Ami a magánéletet illeti, 2019-ben vált el üzletember férjétől, akitől egy kislánya született, Anna Luca.

Ábel Anita akkor és most

Ábel Anita 18 évvel ezelőtt és most (Fotó: SMAG; TV2 Sajtószoba)

Liptai Claudia manapság inkább cukrász, mint műsorvezető

A fotó készültekor Claudia és Gesztesi Károly még friss szerelmesek voltak, négy évvel később született meg kislányuk, Panka. És bár a pár 2010-ben a válás mellett döntött, jó kapcsolatban maradtak mindvégig. Gesztesi halálakor szívbemarkoló sorokkal emlékezett Claudia az Instagramon.

Ami a munkát illeti, Claudia 2004-től hét éven át a TV2 Mokka című reggeli műsorát vezette, 2013-tól pedig szerepelt a csatorna hétről-hétre látható Sztárban sztár című műsorában mint zsűritag. 2016-ban aztán a negyedik évad közepén távozott, mert várandós lett szerelmétől, Pataki Ádám cukrásztól, akivel 2 évvel később össze is házasodtak.

Claudia egy időre vissza is vonult a reflektorfényből, az RTL Klub Álarcos énekes című produkciójában bukkant fel nemrég, ahol a Röfit személyesítette meg, és egy napra a zsűritagok közé is beült. Valamint A tanár című sorozat új évadában látható.

Liptai Claudia akkor és most

Liptai Claudia ma már kétgyermekes anyuka és visszaigazolt az RTL-hez (Fotó: SMAG; RTL Sajtóklub)

Alföldi rendez, játszik, fest

Az RTL Klub reggeli műsorát Alföldi négy éven át vezette, éppen abban az esztendőben köszönt le, amikor a fenti kép készült. Később aztán több csatornán volt beszélgetős műsorokban, legemlékezetesebb a Heti Hetes volt ezek közül, melyben hosszú évekig volt állandó szereplő. Közben szabadúszó színész volt, majd 2008-tól a Nemzeti Színház igazgatója volt öt éven át. Provokatív darabjai, egyéni látásmódja megosztotta a közönséget, de soha olyan sikeres korszaka nem volt a teátrumnak, mint az ő idejében. Rendezései meghívást kapnak különböző nagy nemzetközi fesztiválokra. 

2013-ban aztán az X-Faktor egyik mentora lett az RTL-en, és még egy évadban folytatta a csatornánál a munkát. Az utóbbi években játszott és rendezett az Átriumban, a Radnótiban, láthattuk a Budaörsi Latinovits Színház színpadán és a Centrálban is. Hobbija a festészet, első önálló kiállítása 1999-ben nyílt. Festményei olyan kelendőnek bizonyultak, hogy egészen 2005-ig minden évben egyéni kiállításon mutatta be azokat.

Alföldi Róbert akkor és most

Alföldi Róbert 2002-ben és 2018-ban (Forrás: SMAG; RTL Sajtóklub)

Akkor és most összeállításainkat szeretni fogod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top