nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia az öregedésről

Liptai Claudiának megvan a véleménye Nagy Ervinről

Régóta ismeri már egymást Liptai Claudia és Nagy Ervin, a színésznő most elmondta, mit gondol a kollégájáról.

Tizennyolc év után tért vissza Liptai Claudia az RTL-hez, és lubickol az ott ráosztott szerepekben. Azt különösen élvezi, hogy A Tanár sorozatban ismét színésznőként dolgozhat, a kollégáiról pedig határozott véleménye van. 

Liptai Claudia

Liptai Claudia A Tanár forgatásán mesélt Nagy Ervinről

Még a forgatások kezdetén megosztott közös képhez írta, hogy remek kollégákkal dolgozhat. 

„Örülök, hogy együtt forgatunk Nagy Ervinnel” – mondta még a sorozat forgatása előtt, az pedig a Férfiszemmel adásaiból is kiderült, milyen jó a viszony a két színésznek, és hogy szeretik ugratni egymást. A Fókusz rövid anyagából az is kiderült, mi a véleménye Claudiának Nagy Ervinről.

„Sosem múlik el jó pasinak lenni. Szerintem az úgy van, hogy ha valaki jó nő, jó pasi, akkor az úgy marad. Tényleg ez egy érzelmes dolog, de az anyukám… én tudtam, hogy akkor fog meghalni anya, amikor már nem fogja érdekelni, hogy lenőtt a haja vagy nem olyan a körme. Az anyukám az utolsó pillanatig nő volt, tényleg ezerszázalékosan és az Ervin is egy olyan pasas, aki olyan vérből férfi. Abszolút csinos, mondjuk a képet nézve lehet, hogy már akkor nem lesz ennyi haja, de olyan, mint egy spanyol grand” – elemezte ki Claudia az Életünk története felvételén elmaszkírozott színészt. 

 A Tanár sorozat színészeiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top