Sztárok

Válása körülményeiről vallott Szente Vajk

Erdélyi Tímea és Szente Vajk házassága három éve zátonyra futott, de még mindig nem váltak el.

Hét éve házasodott össze Szente Vajk és Erdélyi Tímea, majd három éve kiderült, hogy kapcsolatuk megromlott, és a válás mellett döntöttek. Valószínűleg egyikük sem tudta teljesen elengedni a másikat, hiszen még mindig nem mondták ki hivatalosan a válást. Az elmúlt három évről a színész őszintén beszélt a BEST magazinnak. 

2015-ben készült róluk utoljára hivatalos közös kép (Fotó: Smagpictures.com / Gábor Rozmanitz)

„Nem gondoltam volna, hogy 7 év elteltével arról fogok beszélni, hogy ez a kapcsolat már nincs mondta a lapnak Szente Vajk, aki nagyon zárkózottnak tartja magát, valamint a munka mindig is előtérben volt nála. – Meg kellett volna kérdeznem tőle, jól meggondolta-e, hogy én legyek a férje, mert tudtam, hogy sokat vállal ezzel. Ő sem egyszerű ember, végtelenül hektikus a természete. Én nagyon pozitívan állok az élethez, mindig azon agyalok, hogyan tudok még előrébb jutni. Nehéz volt számomra szembesülni azzal, amikor Tímea ebben nem volt partner. Mint mindenkinek, neki is voltak nehéz időszakai, olyankor pedig sokszor hátat fordított nekem.”

„Több viharunk is volt az évek alatt, és a kapcsolatunk megfeneklésének is az volt az elsődleges oka, hogy miután összeházasodtunk, szakmailag kétfelé kezdett menni az életünk – árulta el Szente Vajk, majd elmondta, hogy a családbővítés sosem volt téma közöttük. – A házasság után a gyerekvállalásnak kellett volna következnie, köztünk mégsem merült fel egyszer sem, hogy babánk szülessen. Nem tudom megmagyarázni, miért, lehet, belül éreztük, hogy ez a kapcsolat mégsem az, mint aminek eleinte hittük.”

A színész elárulta, sokáig úgy gondolták, meg tudják menteni a házasságukat, de ez hazugságnak bizonyult. „Két évvel ezelőtt már célegyenesre fordultunk, de néhány hónappal azután, hogy eldöntöttük, újrakezdjük, Tímea kisétált az életemből. (…) Változékony a viszonyunk, nem beszélünk telefonon, nem keressük egymás társaságát.”

További részletekért keresd a BEST magazint!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top