Sztárok

Tóth Gabi letiltja a kommenteket, jó oka van rá

Tóth Gabi letiltja a kommenteket az oldalán, meg is osztotta, miért.

Tóth Gabiról pár hónappal ezelőtt derült ki, hogy gyereket vár vőlegényétől. Nem sokkal később bejelentette, hogy lemondja a koncertjeit, és csak magára és a babára koncentrál, majd napvilágot látott a hír, miszerint beül a Sztárban sztár leszek zsűrijébe. Az énekesnő kapott hideget-meleget az elmúlt években, most viszont egy olyan képet osztott meg, amely nálunk is kicsapta a biztosítékot…

„Eljött az a pont amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel amiket már nem tudok és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! 15 éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret , bízom benne, hogy akkor is fog ha nem kommentelhet! Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot! Attól, hogy közszereplők vagyunk még nem kell nekünk mindent elviselni mert elsősorban EMBEREK VAGYUNK ÉS NEKÜNK IS VANNAK ÉRZÉSEINK!” – írja a közösségi oldalán Tóth Gabi. A kommentelők természetesen nagyon kiakadtak, többen jelentették a hozzászóló profilját, hiszen ismeretlenként sem tűrik, hogy ilyen emberek garázdálkodjanak az Instagramon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top