Sztárok

Első fotó: megszületett Cooky kisfia, szép nevet kapott

Megszületett Cooky és Debóra második gyereke, és erről most először beszélnek, a Story magazinban exkluzív képek is láthatók.

Már korábban is mesélt arról Cooky párja, Debóra, hogy augusztusra várják a második gyereküket, végül aztán felgyorsultak az események. Szerencsére minden rendben zajlott a szülésnél, így a Story munkatársait már az otthonában fogadta a pár a kicsivel, aki két héttel korábban született a tervezettnél.

Cookyék egy rutin ultrahangon tudták meg, hogy korábban érkezik a baba, és Debóra szerint szerencsés, mert másodszorra is simán ment a szülés: 11 órakor az édesanya befeküdt a kádba, Debi ugyanis vízben hozta világra a babát, és hamar a karjában tarthatta a kisfiát.

„Kevint is így szültem, és számomra nagyon komfortos volt. A meleg víz ellazít kicsit, és a kád egyébként is sokkal kényelmesebb. Fájdalmaim persze nekem is voltak, de szerencsére elég magas a fájdalomküszöböm, úgyhogy a szülés semmiféle depressziós élményt nem okozott számomra.”

Cooky legnagyobb félelme az volt, hogy nem tud ott lenni a párja mellett, és erre felkészült Debóra is, akit az édesanyja is bekísért a kórházba. A szülés részleteiről és az első hetekről is meséltek Cookyék a Storynak, és kiderült az is, miért éppen a Nátán nevet választották a kisebbik gyereküknek. 

Íme az első fotók Cooky és Debóra kisfiáról, Nátánról:

A Story magazinnak mesélt Cooky és Debóra, akik a közös családi fotóval jelentették be a második fiuk születését

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top